06-51058657 info@trainmijnhond.nl
Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden
1. Op iedere inschrijving zijn deze algemene voorwaarden van kracht.

2. Cursisten zijn zij die middels het verzenden van het inschrijfformulier deze overeenkomst aangaan met Hondenschool trainmijnhond.nl of zich per email voor een cursus/training opgeven.

3. Hondenschool trainmijnhond.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld voor schade en/of lichamelijk letsel die door cursisten en/of honden van cursisten worden veroorzaakt.

4. Deelname aan een cursus bij Hondenschool trainmijnhond.nl geschied geheel op eigen risico. De hond waarmee de cursist aan de les deelneemt dient in een WA verzekering mee verzekert te zijn.

5. De lesinformatie die u per mail, whats app of schriftelijk ontvangt van Hondenschool trainmijnhond.nl mag op geen enkele manier, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming, openbaar worden gemaakt, worden doorgestuurd of worden vermenigvuldigd.

6. De hond waarmee de cursist deelneemt dient de inentingen die voor zijn leeftijd van toepassing zijn te hebben gehad of hiervoor getitterd worden. De cursist dient een inentingsbewijs of titterbewijs van de dierenarts te kunnen overleggen.

7. Hondenschool trainmijnhond.nl behoudt zich het recht voor om combinaties (baas-hond) uit te sluiten voor deelname aan een groepsles.

8. De cursist dient hondenuitwerpselen van zijn of haar hond direct op de ruimen.

9. De honden mogen tijdens de (groeps)lessen, tenzij op nadrukkelijk verzoek van de instructeur, niet los of met elkaar spelen.

10. De hond draagt tijdens de les een borsttuig, een halsband en normale lijn (geen uitrollijn) of een jachtlijn.

11. De instructeur heeft het recht om, bijvoorbeeld bij twijfel over de lichamelijke conditie van de hond, de les voortijdig te beëindigen.

12. De toepassing van instructies en adviezen die de cursist van de instructeur krijgt en de eventuele ongewenste gevolgen van het al dan niet juist uitvoeren hiervan blijven de verantwoordelijkheid van de cursist.

13. De lessen bij Hondenschool trainmijnhond.nl worden gegeven door daartoe opgeleide instructeurs. Om de kwaliteit te waarborgen, de kennis up-to-date te houden en op de hoogte te zijn/blijven van de nieuwste kynologische ontwikkelingen worden er regelmatig bijscholingen, lezingen en workshops gevolgd.

Inschrijving en betaling

1. Inschrijving voor een cursus kan via de e-mail, telefonisch of whatsapp. Uiteraard kun je eerst telefonisch of via de mail informatie vragen.

2. Na inschrijving ontvang je een bevestiging per e-mail of whatsapp. Je betaald per les ivm de wisselende corona maatregelen. Dit kan contant voor of na de les, via een betaalverzoek of een factuur.

Annulering/beëindiging van een inschrijving

1. Bij annulering van een inschrijving tot uiterlijk 7 dagen voor aanvang van de eerste (groeps)les, worden geen kosten in rekening gebracht.

2. Bij annulering van een inschrijving voor een (groeps)les vanaf 7 dagen tot voor aanvang van de eerste groepsles, worden reserveringskosten in rekening gebracht. Deze kosten zijn 50% van de prijs van de les. Dit ter compensatie voor de gereserveerde tijd.

3. Bij annulering nadat er al een les heeft plaatsgevonden, wordt het volledige cursusgeld in rekening gebracht. Er wordt geen lesgeld geretourneerd.

Klachtenprocedure

Waar gewerkt wordt, worden fouten gemaakt. Als er ontevredenheid bestaat dan wordt het zeer op prijs gesteld dat Hondenschool trainmijnhond.nl hierover geïnformeerd wordt. Hondenschool trainmijnhond.nl probeert de fouten en de gevolgen daarvan altijd op te lossen. En hiervan te leren voor de toekomst. Bespreek je klacht eerst. Niemand houdt van ontevreden klanten. Daar wordt er alles aan gedaan om dit te voorkomen. Mocht je onverhoopt toch ergens niet tevreden over zijn, dan hoor ik het graag van je. Bespreek ontevredenheid het liefst in een persoonlijk gesprek, uiteraard mag dit ook via de mail.